Inapoi sus
Cartierul La Defence, Paris
Unde sa mananci in Paris
esti aici : City break Paris // Unde sa mananci in Paris

Unde sa mananci in Paris

 

Bucataria frantuzeasca este bine cunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune din lume. Cu 8000 de restaurante, Parisul este intr-adevar orasul gurmanzilor. Ca sa te ajutam sa te decizi unde sa mananci, am selectat cateva restaurante pariziene bune de care noi suntem incantati. Multe restaurante sunt mai ieftine la pranz avand meniuri prestabilite.

Cateva localuri au websiteuri doar in franceza, insa toate primesc apeluri in limba engleza. Daca stai mai mult de o zi in Paris, cumparati-va noul card Restopolitan: rezervi un meniu, primesti gratis un meniu extra.

Restaurantele de mai jos au fost grupate in trei categorii, dupa criteriul costurilor:

  • Scumpe (peste 120 de euro)
  • Moderate (intre 40 si 120 de euro)
  • Accesibile (sub 40 de euro)

Aceste preturi sunt pentru un meniu obisnuit de trei feluri de mancare pentru o persoana si o sticla din vinul casei sau echivalentul sau cel mai ieftin; ele includ impozitul si taxa pe serviciu.

Cele mai multe restaurante includ impozitul si intre 12-15% taxa de serviciu in preturile lor. Daca servirea este buna, clientii de obicei vor lasa in plus 2 euro sau restul mic de la nota de plata, daca se plateste cash. Daca serviciul nu este inclus, se obisnuieste sa se lase intre 12-15% din nota de plata ca si bacsis.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alege tipul de restaurant care ti se potriveste

 
 
 

Ne gasesti si pe