Inapoi sus
Disneyland Paris
Parisul pentru copii
esti aici : City break Paris // Parisul pentru copii

Parisul pentru copii

 

In cazul in care vii la Paris impreuna cu copiii tai, atunci aceasta pagina o sa iti ofere idei cum sa iti petreci timpul aici. Acesta este un secret bine pazit. Parisul poate fi foarte distractiv pentru copii, si exista o multime de posibilitati in care poti vizita Parisul in asa fel incat sa fie bine pentru ei. Hai sa transformam concediul cu copiii tai la Paris intr-o memorabila experienta familiala.

Parcurile de distractie din Paris pentru copii

Parisul are doua mari parcuri de distractii de clasa mondiala. Cel mai cunoscut este Disneyland Paris. Poti sta acolo pentru cateva zile sau poti vizita Parisul de acolo. Celalalt parc se numeste Parc Asterix, iar avantajele sale sunt cozile mici si specificul original frantuzesc.

Muzeul pentru copii din Paris

Vizitati Muzeul Grevin Wax din Paris. Este un loc amuzant cu acte de magie si oglizi ce te deformeaza. Copiii vor iubi Muzeul Aeronautic si Spatial situat langa Paris si dragutul Muzeu al Papusilor din centrul orasului. Nu ezitati sa mergeti impreuna cu copiii voastri la Muzeul Luvru si Centrul Pompidou.

Vizitarea Parisului impreuna cu copiii

Duceti-va intr-o croaziere pe raul Sena. Mergeti in Open turul cu autobuzele cu doua etaje ca sa vedeti Parisul si principalele atractii turistice. Mai mult, vizitati Parisul pe un tricicleta electrica sau pe un transportor Segway. Va fi o experienta memorabila. Urcati pe scari impreuna cu copiii dumneavoastra pana la etajul al doilea al Turnului Eiffel. Este chiar convenabil. Urcati-va la bordul roatei Ferris in Place de la Concorde. Copii tai vor iubi aceasta experienta spectaculara si se vor bucura de panorama superba a Parisului.

Locuri distractive din Paris in care sa mergi cu copiii tai

Aproape de Paris se afla Rezervatia Africana Thoiry, un parc de safari avand un castel dragut francez. Spectacolele de teatru cu papusi din Gradinile Luxemburg (zilnic intre 11:00 si 15:00) sunt o alegere buna pentru copiii mici. Intrebati de “Le Guignol”.

O zi petrecuta la Water Parcul Aquaboulevard va completa programul special destinat copiilor.


Vezi harta cu locurile de distractie pentru copii in Paris in format mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Locuri de distractie pentru copii in Paris

 
 
 

Ne gasesti si pe