Inapoi sus
Muzeul Louvre, Paris
Principalele obiective turistice din Paris
esti aici : City break Paris // Ce sa vizitezi in Paris

Principalele obiective turistice din Paris

 

Obiectivele turistice din Paris

Multe secole, regii francezi si presedintii au solicitat construirea unor monumente extraordinare in Paris. Luvrul, Versailles-ul, Domul Invalizilor, Arcul de Triumf sau Turnul Eiffel pot fi considerate niste minuni. Si Biserica a contribuit destul de mult in Paris cu frumusetea incredibila a Notre-Dame-ului, Sacre Coeur si Sainte Chapelle. Cea mai eficienta cale de a vizita toate aceste monumente in Paris este cu "Turul monumentelor din Paris". Noua ne place, in special, "Turul unei zile intregi in Paris", ce include Muzeul Luvru, Turnul Eiffel si Notre Dame.

Muzeele din Paris

Paris are multe muzee de clasa mondiala. Muzeul Luvru, Muzeul Orsay si Centrul Pompidou sunt muzee de arta extraordinare. Te incurajam sa descoperi cele mai frumoase muzee din Paris din lista noastra. De asemenea, recomandam si expozitiile de arta din Paris. Fii pregatit pentru vizita ta la muzeu! Nu sta la coada si nu cheltui bani in plus. Cumparati in avans un Card pass pentru muzee.

Gradinile romantice ale Parisului

Parisul este un oras viu. Este de asemenea si un oras verde cu multe bulevarde conturate de copaci si gradini faimoase. Parizienii iubesc romanticele Gradini Luxemburg de pe malul stang al Senei. Gradinile Tuileries fac parte din traseul plimbarii de la Muzeul Luvru spre Arcul de Triumf.

Padurile si parcurile din Paris

Bois de Boulogne si Bois de Vincennes sunt paduri intinse si primitoare care adapostesc multe atractii. Parcul roial Versailles este un exemplu perfect de parc din secolul al XVIII-lea din jurul Parisului. Iubim Compiegne si Fontainebleau. Aceste paduri roiale atrag parizienii in weekenduri

Harta cu principalele obiective turistice din Paris


Vezi harta cu cele mai importante 15 locuri de vizitat in Paris in format mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Sunt multe locuri de vizitat in Paris

 
 
 
 

Ne gasesti si pe