Inapoi sus
Restaurante scumpe din Paris
esti aici : City break Paris // Unde sa mananci in Paris // Restaurante Paris - scumpe

Restaurante scumpe din Paris

 

Taillevent

Ca si cand avand doua stele Michelin nu e destul ca dovada, in momentul in care este intampinat la usile Tailleventului, stii ca ai venit sa mananci intr-unul dintre cele mai bune restaurante din Paris. Inauntru, decorul este formal, dar presarat cu barne de lemn si obiecte de arta moderna. Pentru trei generatii, familia Vrinat a asigurat clientilor sentimentul “ca acasa” impreuna cu servirea impecabila si o atmosfera primitoare – caracteristici mai putin importante atunci cand sunt prezentate laolalta cu preparatele divine ale bucatarului sef, Alain Soliveres. Alacul cu orez si pulpele prajite de pui de balta sunt un exemplu de gastronomie care iti vor incanta papilele gustative.

Contact Taillevent din Paris
Adresa: rue Lamennais nr.15, sectorul 8, Paris, Franta
Telefon: 01 4495 1501.
Web: www.taillevent.com

Il Vino D’Enrico Bernado

Il Vino este un concept de restaurant din Paris – dar nu lasati speriati de acest lucru – unde mancare este pregatita in functie de vinul servit. Enrico Bernado, cel mai bun somelier din lume (oficial) a creeat acest restaurant in care iti este pusa la dispozitie doar lista de vinuri – mancarea este o surpriza, un complement adus vinului servit. In ciuda faptului ca vinul este punctul de focus al acestui restaurant, mancarea este destul de buna pentru a dobandi respectul inspectorilor Michelin care i-au dat o stea.

Contact Il Vino D’Enrico Bernado din Paris
Adresa: Bulevardul de la Tour Mauborg nr.13, sectorul 7, Paris, Franta
Telefon: 01 4411 7200.
Web: www.ilvinobyenricobernardo.com

Le Carré des Feuillants

Unul dintre bucatari sefi neintelesi din Paris (poate din cauza faptului ca el evita snobismul cu orice pret), Alain Dutournier a adus dragostea sa pentru preparatele din carne si ingredientele proaspete si de calitate din tara basca. Specialitatile din acest restaurant de top din Paris includ friptura de bibilica in sos de ciuperci salbatice si homar prajit cu usturoi si piper, dar pe langa toate acestea, Le Carre des Feuillants este un loc in care sa te bucuri de o friptura nemaipomenita. Meniurile cu pret fix pot varia in functie de calitate, asa ca cel mai bine ar fi sa ramaneti la meniul a la carte.

Contact Le Carré des Feuillants din Paris
Adresa: rue de Castiglionne nr. 14, sectorul 1, Paris, Franta
Telefon: 01 4286 8282.
Web: www.carredesfeuillants.fr

Le Jules Verne

In 2007, Alain Ducasse, un om premiat cu multe stele Michelin, a deschis acest restaurant in cea mai iconica cladire din lume: Turnul Eiffel. La aproximativ 125 de m altitudine, Pascal Feraud, sub atenta supraveghere a ochiului lui Ducasse, serveste mancare frantuzeasca eleganta cum ar fi spate de miel la rotisor si confit de pulpa superioara. Veti plati 85 de euro pentru un pranz – nu este mult avand in vedere privelistea de care aveti parte.

Contact Le Jules Verne din Paris
Adresa: Tour Eiffel, Avenue Gustave Eiffel, sectorul 7, Paris, Franta
Telefon: 01 4555 6144.
Web: www.lejulesverne-paris.com

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alege tipul de restaurant care ti se potriveste

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe