Inapoi sus
Restaurante cu un cost accesibil in Paris
esti aici : City break Paris // Unde sa mananci in Paris // Restaurante Paris - cost accesibil

Restaurante cu un cost accesibil in Paris

 

Braseria Lipp

Nu fiti intimidat de chelneri si insistati sa primiti o masa in acesta braserie frantuzeasca iconica – mereu aglomerata. Este preferata intelectualilor, celebritatilor si cetatenilor distinsi, un loc care nu s-a schimbat inca din anii 1920. Aici nu puteti rezerva locuri, deci fiti pregatiti sa asteptati cel putin 30 de minute.

Contact Braseria Lipp din Paris
Adresa: Bulevardul Saint-Germain nr.151, sectorul 6, Paris, Franta
Telefon: 01 4548 5391.
Web: www.ila-chateau.com/lipp

Chez Angelina

Dupa ce ati explorat Luvrul, merita sa stati la coada la aceasta cafenea vieneza, daca nu pentru interiorul sau in stil neo-rococo atunci pentru legendara “ Chocolat L’Afrique” (o ciocolata calda mega buna). Produse de patiserie somptuoase si décor grandios – vei fi Maria-Antoaneta in Paris pentru o ora.

Contact Chez Angelina din Paris
Adresa: rue de Rivoli nr. 226, sectorul 1, Paris, Franta
Telefon: 01 4260 8200.
Web: www.groupe-bertrand.com/angelina.php

Café Med

Chiar in inima zonei turistice din Paris se afla aceasta mica bijuterie. Sa prinzi o masa in acest restaurant mic nu este deloc usor, dar merita asteptarea. Puteti savura un aperitiv, un fel principal si un desert pentru un cost mic, rezonabil. Mancare nu a primit nici o stea Michelin, dar este un local in care spatiul relaxant si caracteristicile lui fac din el un loc in care merita sa zabovesti.

Contact Café Med
Adresa: rue St Louis en L'Ile nr.77, sectorul 4, Paris, Franta
Telefon: 01 4329 7317.

La Bourse ou la Vie

Arta prepararii celor mai bune fripturi a inceput sa moara in Paris de cativa ani, de cand a inceput sa fie invadata de mancarea “sanatoasa” a snack barurilor. Aceasta este, totusi, un paradis al carnivorilor, oaza carnii rosii care sfideaza moda actuala de a servi mancare “fara nonsens” cu un proprietar de la fel de “fara nonsens” pus sa sperie clientii din restaurante. Chipsurile copioase sunt prajite in grasime animala si sosul de piper cremos este sublim in acest restaurant care evoca fara eforturi sufocantul Paris de alta-data.

Contact La Bourse ou la Vie
Adresa: rue Vivienne nr.12, Paris, Franta
Telefon: 01 4260 0883.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alege tipul de restaurant care ti se potriveste

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe