Inapoi sus
Excursia ta la Disneyland Paris
esti aici : City break Paris // Parisul pentru copii // Disneyland Paris

Excursia ta la Disneyland Paris

 

Avand peste 15 milioande de vizitatori anual, Disneyland Paris este unul dintre cele mai vizitate atractii turistice. Este un “must” pentru copii si foarte distractiv pentru toate categoriile de varsta. Cum Disneyland Paris este conectat de Paris prin linia de metrou, va sfatuim sa rezervati o camera de hotel in Paris. Pe urma puteti sa rezervati locuri pentru un tur al Disneylandului din Paris. Alternativ, puteti sta la hotelul Disneyland Paris sau la unul mai ieftin din aceeasi zona.

Drumul de la Paris la Disneyland Paris

Disneyland Paris este situat la 30 de kilometri in estul Parisului pe autostrada A4 ce merge de la Paris spre Germania. Din Marea Britanie sau Belgia, mergeti pe A1, apoi luati-o pe autostrada Francilienne (A104) si mergeti cativa kilometri pe langa Aeroportul Charles de Gaulle. Nu conduceti prin Paris din cauza traficului sau infernal. Din Paris, mergeti pe autostrada A4 (Porte de Bercy).

Transportul public este o alta modalitate prin care puteti ajunge usor din Paris la Disneyland. Luati metroul RER A din Paris spre Marne La Vallee. Aveti grija sa nu va urcati in metroul RER A spre Boissy Saint Leger. Coborati la statia Marne La Valleee – Chessy. Statia este la 100 de m departare de intrarea in Disneyland Paris.

Ca sa fie mai convenabil si mai comod, puteti merge direct la Disneyland Paris de la Aeroportul Charles de Gaulle cu un shuttle privat. Disneyland Paris are propriul sau nume pentru gara, Marnes La Vallee Chessy, care se afla situata chiar la intrarea in Disneyland. Poti merge cu un TGV (tren super rapid) din Londra, Amsterdam, Brussels, Frankfurt sau din orice alt oras european catre gara Marnes La Valle Chessy.

Atractiile de top din Disneyland Paris

Muntele Spatial si Indiana Jones sunt cele mai interesante roller coasters. Noua ne place Lumea Mica impreuna cu papusile ei. Magia Piratilor din Caraibe te va fascina. Cel de-al doilea parc din Disneyland Paris, Walt Disney Studios, merita si el o vizita.

Cat timp ar trebui sa stai in Disneyland?

O zi intreaga este un bun compromis, desi poti sta in aceasta regiune din Franta pentru mai mult de o saptamana si ai avea tot timpul ceva de facut. Ca o alternativa buna la hotelurile din Disneyland Paris, poti inchiria pentru o saptamana un loc la Marriotts Village D’Ile De France.

Cea mai buna perioada pentru a veni la Disneyland Paris

Cozile de la ghisee sunt o problema ce trebuie evitata pe cat posibil. Incercati sa veniti in timpul saptamanii, intr-o zi din extra sezon, cat mai devreme. Sederea voastra va fi mult mai placuta.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte locuri de distractie pentru copii in Paris

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe