Inapoi sus
Pantheonul din cartierul latin, Paris
Muzica, dans si teatru in Paris
esti aici : City break Paris // Ce sa vizitezi in Paris // Cultura in Paris

Muzica, dans si teatru in Paris

 

Cite de la Musique

Situat in Parcul de la Villette, Cite de la Musique este un centru cultural fabulos ce ofera un amestec eclectic de evenimente muzicale, workshopuri si expozitii. Numai uitandu-te peste program vei observa amploarea si “greutatea” sa: este casa ansamblului de renume international Ensemble Intercontemporain (www.ensembleinter.com), si care, de asemenea, aduce pe scena compozitori moderni si o selectie de muzica buna din toata lumea.

Contact Cite de la Musique din Paris
Parc de la Villette, Paris
Tel: 01 4484 4484.
Website: www.cite-musique.fr

Opera Nationala din Paris

Opera Nationala din Paris tine spectacole de balet si opera la Opera Garnier de pe strada de l’Opera, sectorul 9, si la Opera Bastille, strada Bastille, sectorul 12, dar si in alte cateva locuri, realizand spectacole mari ce se tin la Teatrul Muzical Chatelet din Paris, pe strada du Chatelet nr.1, sectorul 1. Laolalta cu aceste evenimente de opera, puteti cauta pe websiteul lor si pe cele de balet, intruniri, concerte de muzica clasica, workshopuri si alte activitati.

Contact Opera Nationala din Paris
Tel: 0892 899 090.
Website: www.operadeparis.fr

Theatre de la Ville

Spectacolele coregrafilor de renume cum ar fi Karine Saporta, Maguy Marin si Pina Bausch, se desfasoara frecvent la Théâtre de la Ville din Paris. Teatrul are si o alta locatie, Les Abbesses, cu aceleasi date de contact pe strada des Abbesses nr.31, sectorul 18.

Contact Théâtre de la Ville
place du Châtelet nr.2, sectorul 4, Paris
Tel: 01 4274 2277.
Website: www.theatredelaville-paris.com

Comedie Francaise

Unul dintre cele mai respectate teatre din lume, Comedie Francaise, este renumit pentru productiile sale clasice. Bineinteles, daca franceza ta scartaie, atunci nu vei intelege foarte bine spectacolele. Totusi, o seara petrecuta aici este intra-devar o experienta.

Contact Comédie Française
Place Colette, sectorul 1, Paris
Tel: 01 4458 1515.
Website: www.comedie-francaise.fr

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte locuri de vizitat in Paris

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe